Pe aceiasi tema

Adrian Minune, fericit nevoie mare! Va fi bunic de fetiță!

Adrian Minune are motive mari de bucurie! Fiica lui cea mică i-a dat cea mai mare veste, va deveni bunic de fetiță! Află cum a reacționat familia Simionescu la auzul veștii.

„Vreau să se nască, să o văd, și să o iubesc. Sunt foarte bine. Nu am stări de greață, nu am rău. Sunt normală, numai că mai am o viață în mine.” , a spus Adriana.

Adriana Simionescu: ,,Le-am jurat că e al meu”

După ce a aflat că e însărcinată, familia a crezut că glumește, și că e copilul surorii ei!

,,I-am zis mamei ‘Ține și tu testul ăsta’, la care ea ‘Ce?’ S-a uitat și a zis că o păcălesc, că e copilul lui Karmen. Ce sens avea să zică treaba asta, am rămas așa…Pe bune? Serios? Le-am jurat că e al meu. Nu m-au crezut din prima.

Ei sunt obișnuiți ca eu să fiu copilul ăla nebun, rebela familiei. Eu plec când vreau, vin când vreau, eu fac ce vreau. Fiind copilul mijlociu… Adi e cel mai răsfățat, pentru că e cel mai mic. Karmen e cea mai mare, înainte era ea prima, pe ea o ducem, ei îi facem. Acum ea e doamna familiei, copil, Sofi, primul nepot. Ei erau obișnuiți cu mine cu plecările, petrecerile, altceva.”

Nu m-au crezut!

„Îți dai seama, când au văzut testul nu m-au crezut pe bune. Eram toți în aceeași casă. Eu așa am aflat, am avut pur și simplu o presimțire ciudată. Nu am văzut niciun fel de semn, nici fizic, nici pofte, nici greață, doar presimțirea. Am fost, am luat testul și a fost să fie.

Pur și simplu a fost o chestie de moment. Am văzut două linii, m-am înverzit, m-am îngălbenit. Toată familia mea era în casă când am aflat și a trebuit să le spun, nu am putut să țin secret.”, a declarat Adriana Simionescu

 

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie