Pe aceiasi tema

Adela Popescu și Radu Vâlcan, afacerea care le aduce sute de mii de euro în cont!

Adela Popescu și Radu Vâlcan este unul din cele mai bine sudate cupluri din media românească! Sunt împreună de peste 10 ani și sunt părinți a trei copii. Ambii au avut parte de o mare expunere în cadrul emisunilor difuzate de principalele posturi din România, iar celebritatea de care se bucură i-a ajutat și în afaceri.

Adela Popescu prezintă emisiunea ,,Vorbește Lumea”, difuzată de Pro TV, iar Radu Vâlcan este gazda emisiunii ,,Insula Iubirii”, difuzată de postul concurent,

Adela Popescu și Radu Vâlcan, de unde vă vine cașcavalul?

Pe lângă salariile babane pe care le încasează de la televiziuni, Adela Popescu și Radu Vâlcan au o afacere care se bucură de mare succes!

În 2016, după un an de la cununia civilă, cei doi au înființat o firmă care se ocupă de publicitate! În numai șapte ani, firma a avut un profit de peste 3,5 milioane de lei, adică undeva la 700.000 de euro.

Pandemia le-a dăunat și afacerii lor, însă au revenit în forță în 2021, când au avut, conform datelor furnizate de ANAF, o cifră de afaceri de peste 300.000 de euro, undeva peste 1,5 milioane de lei.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie