Pe aceiasi tema

Actriţa Brooke Shields, violată la Hollywood?

Actrița Brooke Shields face dezvăluiri șocante în documentarul „Pretty Baby: Brooke Shields”, prezentat la Festivalul de Film Sundance din Statele Unite. Fostul fotomodel a recunoscut fapta reprobabilă de care a avut parte la începuturile carierei ei. Un bărbat, pe care l-a înâlnit după absolvirea facultăţii, a păcălit-o!

Ce a pățit Brooke Shields în tinerețe?

Agresorul a profitat de inocența actriței, și, după ce s-a dat drept agent de casting pentru un film, a dus-o într-o cameră de hotel. După a ieșit dezbrăcat din baie și a violat-o, conform spuselor actriței.

„A fost ca o luptă … îmi era frică să nu fiu sufocată sau ceva de genul”. „Nu m-am zbătut prea mult. Nu am făcut-o. Eram complet împietrită. Am crezut că «nu»-ul meu ar trebui să fie suficient. Şi mi-am spus doar: «Rămâi în viaţă şi pleacă»”, a afirmat actriţa în documentar.

După abuzul suferit, Brooke Shields a sunat un prieten care lucra în domeniul securităţii, Gavin de Becker. Acesta i-a spus fără ezitare că „este un viol”, însă șocul puternic resmțit a făcut-o să-și nege situația prin care a trecut, răspunzându-i că „Nu sunt pregătită să cred”.

Valul #MeToo a făcut-o pe Brooke Shields să-și dezvăluie tragica experiență

Este pentru prima dată când actrița face aceste dezvăluiri, încurajată fiind de curentul #MeToo. Acest moment și multe alte dezvăluiri se regăsesc în documentarul „Pretty Baby: Brooke Shields”, lansat pe platforma de streaming Hulu.

Acesta are două părți, prima povestește cum actrița cu ochi de îngeri a fost supusă la obiectificare și sexualizare, fiind forțată să facă o şedinţă foto nud la vârsta de 10 ani, dar și rolul șocant de prostituată minoră, pe care l-a jucat în filmul „Pretty Baby”, la vârsta de doar 11 ani.

 

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie