Pe aceiasi tema

A murit Mădălina Manole! Ce a răpus-o?

Lumea astrologiei românești este în doliu! Mădălina Manole a murit la vârsta de doar 38 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Cazurile de morți subite par să se răspândească alert în țara noastră!

2022, anul în care starea de sănătate a Mădălinei Manole s-a înrăutățit!

2022 nu a fost un an prea fericit pentru Mădălina Manole. Problemele de sănătate au adus-o în punctul în care a făcut transfuzii de sânge! Acest lucru a făcut-o să piardă câteva colaborări. În iulie 2022, Mădălina Manole a scris pe Facebook că:

„Mă înclin în fața nemărginirii Universului. Mi-a adus lecții grele, dar știu că puteau să fie și mai grele! După ce am trecut pe lângă moarte, învăț să trăiesc din nou, dar de data aceasta cu mai multă poftă și bucurie și recunoștință!

Am revenit cu forțe proaspete! Am avut o perioadă grea, în care m-am confruntat cu niște probleme de sănătate grave din cauza cărora am ajuns la transfuzii de sânge.

A fost și un burn out la mijloc și asta pentru ca m-am suprasolicitat. Am muncit fără pauză în ultimii 5 ani. Așa că Universul a decis să-mi pună frână și să mă învețe să mă prețuiesc mai mult. De aceea, unele colaborări le-am încheiat. Am ales să rămân alături de cei care-mi apreciază munca și dau valoare contentului.”

Mesaje de rămas bun pentru Mădălina Manole!

Urmăritorii ei de pe Facebook au ținut să-și transmită omagiile.

„Mor oamenii tineri! Am aflat cu tristețe că fosta colegă din TVR (pe când lucra la matinalul Cu capu-zori!), Madalina Manole, a decedat. Pot spune decât că sunt șocat. Era astrolog, citea în stele tot ce ne place și ce nu. Iar astăzi se află printre ele! Drum lin, Mădălina!”

„Pasăre, inima mea refuză să-și ia rămas bun, dar cred că așa trebuie să fie. Întotdeauna voi prețui fiecare dintre acele momente petrecute împreună, fiecare dintre acele râsete pe care le-am împărtășit. Ai fost o prietena ca nimeni alta, o pasăre rară! Nu te voi uita niciodată!”

„La revedere, prietena mea! La revedere, nășică! Nu înțeleg de ce s-au întâmplat lucrurile așa. Râsul tau, îmbrățișările tale, energia ta unică. Iubirea ta pentru băieți! Nu le voi uita niciodată! Nu te voi uita niciodată! Să te odihnești în pace!”

„Șocant! Mult prea repede ai renunțat. Sper să-ți regăsești acolo sufletele pereche după care ai tânjit atâta vreme. Ne vom aminti întotdeauna de râsul tău molipsitor.”

„Să mă gândesc la așa mare durere e greu de vorbit… Cei mai buni oameni ne părăsesc mereu. Nimic nu se compară cu amintirile dulci pe care le-am împărtășit. Nu este nimic mai dureros decât să mă gândesc la ochii tăi și la zâmbetul tău în aceste zile, acum când ai plecat pentru totdeauna. Dintr-o dată te-ai hotărât să-ți iei rămas bun și acum va trebui să mă resemnez cu faptul că nu te vei mai întoarce niciodată. Dumnezeu să te odihnească suflet bun…”

„Drum lin printre stele, dragă Mădă ! Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace! EU, un vechi prieten…”, sunt doar câteva dintre mesajele urmăritorilor Mădălinei Manole, pe pagina sa de Facebook.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie