Sex din datorie!

Iubirea se aprinde, de multe ori, ca un foc de paie. Arde intens, cu gesturi nebunesti si pasiuni greu de stapanit. Sentimentele, emotiile, toate trairile din acea perioada isi cer impliniriea trupeasca. Iti doresti cu ardoare sa faci dragoste cu persoana iubita!

Dar cu timpul iubirea isi mai pierde din caldura care a aprins-o, pasiunile scad in intensitate. Odata cu trecerea anilor si dorinta sexuala are de suferit. Nu ca aceasta "indeletnicire" nu ne-ar mai fascina. Ci pentru ca uitam sa facem multe lucruri. Consideram ca unele ni se cuvin, iar altele devin datrorii.

Am intalnit oameni care se "laudau" cu implinirea datoriei de a face sex cu partenerul… Personal am ramas surprins. Mi s-a parut ca acei oameni veneau de la servici unde isi indeplineau, din cand in cand, niste sarcini de serviciu! Barbatii se mandresc cu indeplinirea indatoririlor meseriei de sot, iar femeile respective considera ca e un lucru firesc, multumite pe deplin de cele cateva experiente pe an. Cam cate degete de la o mana… Iar in rest, cei doi se comporta ca doi colegi de serviciu, fiecare cu atributii diferite.

E doar o parere personala. Poate ca eu gresesc undeva si as vrea sa vorbim impreuna despre acest subiect, destul de tabu. Astept cu mare interes parerea voastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*