Raw Brownies

Reteta aleasa pentru astazi este o negresa cu portocale “confiate” si glazura de ciocolata. Reteta este simpla si rapida, se poate prepara impreuna cu sotul/sotia/copii si este un deliciu!

 

Glazura de ciocolata:

  • 2 cani cacao raw
  • 2 cani apa
  • 3 linguri unt de cacao
  • 4 linguri miere
  • 1 lingurita mesquite

Am amestecat toate ingredientele cu un tel si pentru a imi usura munca am pus bolul cu ingrediente peste alt bol cu apa calda. Untul de cacao si mierea s-au topit foarte repede si glazura a fost gata intr-o clipita.

 

Compozitia:

  • 4 cani faina din seminte de floarea soarelui decorticate
  • 1/2 cana glazura de ciocolata
  • 1 cana bucati de coji de portocale, scufundate in miere

Am preparat inainte portocalele “confiate” cum le numesc eu. Le-am taiat in forma de patratele, am turnat apa calda peste ele si le-am lasat sa stea in apa pentru o ora pentru a scapa de gustul amar. Le-am scurs si le-am amestecat cu miere pentru cateva ore. Acestea se pot pastra intr-un borcan in frigider timp de o saptamana. Dupa aceea, am amestecat ingredientele impreuna, am rasturnat compozia in doua forme culinare, una rotunda si una sub forma de stea, ambele se pot gasi la Raw Vegan Mall impreuna cu presele si am folosit pentru decorare ingredientele de mai jos.

Pentru decorare:

  • fulgi de cocos
  • felii de migdale
  • stafide aurii
  • stelute de anason
  • glazura de ciocolata
  • bobite de rodie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*