Sa ne distram in familie!

Indiferent daca familia este formata din 2, 3 sau mai multe persoane, timpul petrecut impreuna este foarte important. Acesta sudeaza relatiile inter-familiale, calmeaza conflicte si pot reprezenta si un mod eficient de relaxare. Iata cateva ponturi pentru a va distra impreuna si in afara concediilor.

Activitati in familie:

1. Plimbare in parc

Plimbarea in parc este cea mai usoara activitate pe care orice familie o poate indeplini. Luati incaltaminte si imbracaminte sport confortabile si incepeti un mers alert. Daca aveti chef, puteti alerga sau puteti face mici intreceri cate un punct de interes, de preferinta altul decat toneta cu chips-uri, floricele si vata pe bat. Nu, nici la cea de inghetata nu e bine!

2. Abonament la piscina

Daca aveti norocul sa locuiti intr-un cartier unde puteti ajunge rapid la o piscina curata, nu mai stati pe ganduri! O data pe saptamana puteti merge sa inotati, chiar daca are fiecare stilul lui – tatal se pregateste pentru olimpiade, mama face aquagym, iar copiii se cred rate si vor sa sondeze fundul bazinului.

3. Bicicleta, role sau un sport de echipa

Scoateti bicicletele sau rolele in parc si uitati de grijile din timpul saptamanii. Daca e iarna puteti incerca un patinoar, o partie de sanius sau de ski. Nu toate mamele sunt cutezatoare in ale ciclismului si nu toti taticii se simt chiar Stallone pe role sau patine. Daca aveti astfel de probleme, puteti oricand incerca un volei. Of, unghiile lungi nu sunt compatibile! Fotbalul pe iarba e relaxant si usor chiar si pentru femei… sau puteti tine scorul de pe margine (facand genuflexiuni). Preferati badmintonul? Fie!

4. La pescuit sau cules de fructe de padure

Pescuitul nu e chiar sport, dar e lejer si va poate scoate pe toti in natura. Faceti si un picnic sanatos si incercati sa descoperiti locuri fara gratare si manele. Daca nu ati prins nimic, culegeti ciuperci (numai daca le cunoasteti pe cele din specii comestibile), fructe de padure. Culesul fructelor de padure ar trebui sa fie oricum pe lista voastra pentru o alimentatie sanatoasa. Daca va e frica de urs, cumparati de la cei care vand in zona de munte, iar dumneavoastra faceti o alergare usoara intr-un luminis.

5. Mergeti la un curs de limba straina

Va puteti inscrie cu totii la un curs de limba straina sua puteti lua un meditator. Apoi, puteti exersa prin casa cu totii. Va fi un spectacol haios mai ales pentru cei veniti in vizite. Nu e sport? Ba da… al mintii si al limbii!

Această intrare a fost publicată în Utile . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*